mam-7707 (1).jpg

Essential

SACOU

CAMASA

BATISTA

Cadou

Made-to-Measure

Made-to-Measure

-

-

-20 %

2380 RON

Pachetul Essential presupune un sacou made-to-measure personalizat pana in cel mai mic detaliu, alaturi de o camasa din bumbac egiptean si o batista de buzunar ce nu ar trebui sa lipseasca niciodata.

Acest pachet este recomandat pentru alcaturiea unei tinute smart-casual si poate fi combinat cu usurinta cu o pereche jeans,chinos sau sneakers.

1900 RON

Business

COSTUM

CAMASA

CRAVATA

Cadou

Made-to-Measure

Made-to-Measure

BATISTA

Cadou

-20 %

3280 RON

Pachetul Business este alcatuit dintr-un costum made-to-measure format din doua piese, sacou si pantaloni, personalizat pana in cel mai mic detaliu, alaturi de o camasa din bumbac egiptean si o cravata din matase.

Acest pachet este recomandat pentru alcaturiea unei tinute business si poate fi combinat cu o pereche de pantofi oxford sau derby.

2600 RON

mam-7079.jpg

Luxury

COSTUM

CAMASA

PANTOFI

Custom Made

Made-to-Measure

Made-to-Measure

ACCESORII

Cadou

-20 %

4280 RON

Pachetul Luxury presupune o tinuta completa, este format dintr-un costum din doua piese made-to-measure, alaturi de o camasa din bumbac egiptean, o pereche de pantofi custom made, iar cravata, cureaua si batista vi le oferim cadou.

Acest pachet este recomandat pentru alcatuirea unei tinute complete si poate fi personalizat pana in cel mai mic detaliu.

3400 RON

Preturile sunt valabile pentru o selectie de tesaturii si accesorii.

Calapod iti ofera garantia ajustarii produselor.In cazul in care ai avut fluctuatii de greutate dupa ce ai achizitionat produsele de la noi vei beneficia de modificarea lor fara niciun cost ori de cate ori este nevoie, se aplica exclusiv produselor Calapod.

Showroom

Unul dintre consultantii Calapod va va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru o discutie privind preferintele si nevoile dumneavoastra.

Calapod (72).JPG